Partner

Voor de DDMA AI Hackathon werken we dit jaar samen met Incentro als partner. Tijdens het event lopen AI-experts van Incentro rond als mentor om de deelnemende teams te helpen. Ook verzorgt Incentro een break-outsessie tijdens de AI Hackathon.

Waarom heeft Incentro besloten partner te worden van de DDMA AI Hackathon?
Femke de Bruijn, marketeer bij Incentro: “Simpelweg omdat we meer begrip willen creëren over de kansen die artificial intelligence (AI) biedt. Daarnaast delen onze specialisten graag hun kennis, zodat we samen tot de meest gave en innovatieve oplossingen kunnen komen. Bij Incentro weten we wat de kracht van AI is. Data verandert de online wereld en met technieken zoals
marketing automation en personalisatie red je het gewoon niet meer. Klanten verwachten een - hyperpersoonlijke - één-op-één benadering. Met machine learning en realtime dataverwerking maak je het verschil in de strijd om de beste customer experience. Met onze expertise in machine learning, marketing analytics en - realtime - dataverwerking, helpen wij organisaties om data zo slim mogelijk in te zetten. Met de AI Hackathon willen we de deelnemers helpen om tot de beste oplossingen te komen, die écht impact hebben op de wereld. Niet alleen tijdens het evenement, maar ook daarna. Waarom? Omdat wij geloven in verandering.

Over Incentro
Met verandering maken wij onze klanten sterker. Wij zorgen dat onze klanten impact maken in de digitale wereld. Stap voor stap of juist radicaal, als het - voor de verandering - écht anders moet. Als geboren IT-bedrijf, weten wij dat het daarbij om meer gaat dan alleen IT. Door het creëren van digitale platformen en het slim inzetten van data, verbeteren wij de klantervaring voor werelds vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van de nieuwste technieken, (big) data, marketing, design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Daarnaast hebben we met 350+ collega’s verspreid over Nederland, Spanje en Kenia behoorlijk wat kennis in huis.